This ship has taken me far away

Idag har jag egentligen inte gjort mycket. Åt middag hos mamma och pappa och jag söla värre en 3-åring- Sluta med att jag täckte in mig själv i servetter.

Sen åkte jag och gubben runt en massa och prata lite, jag ska få bestämma inredningen i hans "hus" hos sin pappa. - yeey
På tal om lars så ville han jag skulle komma upp till Eva så vi får väl se om jag går dit om ett tag.

Annars så kommer min syster imorgon. Ska bli ganska kul. Har inte träffa na på ett tag.

Träffade grannen på en rök förut idag, haha alltså det är kul hur människor kan bete sig. Fortsätt som du gör. Snart kommer den enda person du har kvar inse att du egentligen bara är en droppe i havet som krampaktigt försöker ta efter hennes stora "idoler"..
Skämt och sido. :)

I tried to give you up, but I'm addicted

När min sämre hälft kom hem igår fick jag för mig att jag skulle spackla väggen, hade nog problem med att hålla i spadarna så jag gav upp ganska snabbt men han tyckte jag var duktig och det är väl huvudsaken.

Jag har ju hittat vägen upp till vinden, dvs ett hål i taken i förrådet. Och igår gav jag mig fanken på att jag skulle upp. Drog med mig Lars som moraliskt stöd och "steg-hållare". Adrenalinkick till tusen och till min besvikelse var det inget annat än sand och rör uppe på vinden. Så jag klättra ner igen, men nöjd övar att jag nu har sett vad som finns ovanför mig.

Efter tacobuffé på Gourme så gick vi alla fyra hem till Eva där det skulle bli tapetsering. Jag och eva tog och tapetserade en bit vi också. Jag börjar ju bli värsta händiga karln.. :)
Efter 21,5 timme i vaket tillstånd var jag inte i mitt sinnesfulla bruk och kände mig mer död än levande. Frusen och stendöd tog jag gubben armen och gick hemöver när klockan slog 02.30..

Inte nog med det så drog jag väl självklart på en vurpa, låg raklång på backen påväg in under perssons bil.
Eva fick ytterligare en hjärtinfarkt och jag fick mastodanta smärtor.


I can love you baby, 'til the cows came home

Har varit hos mommen och moffen i stort sett hela dagen, fixade som sagt lite tvätt..
Banne mig om jag var utan pengar och inte gick till dom. Fick 300 riksdaler och mormor rusta upp både kylskåp och skafferi..
Jag är inte bortskämd, jag råkar bara en sjuhelvetes bra familj!

Det blir till att äta ut ikväll, jag lars persson och eva. Det är också tapetsering som står på tapeten ikväll.
Haha, fattar ni. Nu var jag bra rolig :P

Nu ska jag titta på ett avsnitt av one tree hill. Jag är helt såld nu..


You gave me away, I gave you a smile

Nu har jag precis betalat alla räkningarna, förutom telefonräkningen för den har jag tappat bort. Det kommer väl en ny antar jag. Det brukar alla företag vara rätt så snabb på.. Jävla skit ställen.

Jag tror jag skippar städningen, ska plocka undan lite på bordet och plocka ihop tvätten sen ska jag gå till Momma. Kanske går upp till mamma lite senare om hon är ledig idag. Ring mig om du läser det här mamsen!
Helvete, jag måste på affärn också,
- åh, jobbiga dag! :P

Tror vi ska äta ute idag, gubben surra nånting om att han ville vi skulle göra det.
Bara han bjuder så är jag nöjd :P haha


Happiness was never really our success

Vaknade före tuppen imorse och kände mig pigg så kl 05.05 klev jag upp och gjorde frukost till han på andra sidan sängen. Han var däremot inte lika pigg. Men jag lyckades få iväg honom på jobbet och jag tog mig en dusch.

Idag är det väl tvätten som står som högsta prioritet. Behöver städa också, men blir det tapetsering i helgen så är det som onödigt att putsa innan. Vi får se. 

Nu ska jag njuta lite av min lediga dag och sen blir det till att föna håret!

You'll just have to wait

Är det bara jag som lessnar så himla fort, jag vill göra om, möblera om, köpa nytt och bara mixa, trixa och fixa. Ska förresten börja spela på lotto!
Man ser så mycket man skulle ha fixat till när man bara sitter och glor i väntan på något annat.

Var iväg på affärn för en stund sen, köpte en cola för att få tiden att gå. Självklart var det "muppen" som jag hatat sen dagis som satt i kassan.

På fredag blir det nog tapetsering hemma hos Eva och på lördag hoppas jag på att vi kan ta oss an mitt hem. Måste övertala min sämre hälft till att få till det här nu så jag kan börja på någe nytt.
Måste också höra med pappa hur det går med fondväggen...

Kan också säga att jag tok-längtar till sommaren. Blir så glad när jag ser att asfalten är framme på vägarna. Gubben också, det betyder att han kan ut och åka i "ticken" och då blir han som ett barn på julafton.
Man kanske ska ta och fixa till CGC i sommar, stackarn har stått hur länge som helst nu.

Om ni kollar på momento nu så är rätta orden paprikamix. Bara så ni vet.


Cos we only get one life, and then it's gone for good

Som ni såg nedan så var jag kanske inte så mycket av en boknörd. Kanske är lika bra det.

Det blev inte mycket ledig för mig i veckan, jobbade måndag, igår kväll och ska jobba ikväll också. usch. Känner mig verkligen inte för det.

Som sagt så lyckades jag ju beställa två tröjor, dom fick jag igår.. Varför kan inte alla vara så snabb på att leverera kläder?! Gubben tyckte dom var fina och även jag är nöjd.

Kan också meddela att igår när jag kom hem från jobbet så hade min sötnos till sambo en överraskning till mig. Han hade gjort klart hyllan runt muren och han var tvungen att erkänna att min ide var bra.
Han hade också byggt lite mer på baren så nu har vi inte lika många pågående projekt :)

Nu ska jag gå iväg på affärn och se om jag hittar något att äta innan jag ska iväg på jobbet.
Betala räkningar gör jag imorgon, det är nog deprimerande att jag ska jobba.


Nu får du fan ge dig, ser du inte själv hur genomskinligt det är när du inte har nånting eget att komma med


haha

                                          

I'll tell you a secret

Det blev ingen rolig middag, det blev ett litet hopkok. Men det gick ju det också.
Sitter och dricker lite te och kikar på internet, mamma åkte hem för en stund sen. Hon var hit och låna internet eftersom dom inte har fått det än efter flytten.

 Mannen i huset var precis hem och gav mig en puss men han försvann lika fort, han skulle visst mixtra med nå extralysen

Kan också säga att min renovering står still. Har fortfarande inga tapeter i köket och jag är fruktansvärt less på att det aldrig blir klart nångång.
Men jag har ett positivt besked, jag kommer förmodligen att få min fondvägg. Behövde inte ens blinka ;)  

Before you know it you're frozen

Så var påsken över och jag fick faktiskt ett påskägg. Mamma undra om jag inte var lite för gammal för det, men det tycker inte jag så jag fick ett.

Lördagen spenderades i Albacken, med lars familj och släkt. Hans Moster med familj var här över påsk.
Mindre trevligt var väl att vi promt skulle ut på sjön. Dom som känner mig vet att jag är en fruktansvärt frusen människa och det var inte alls väder för att vara ute och grilla korv. Men jag hade inget annat val än att följa med ut. 
 
Drog på mig dubbla täckbyxor,dubbla vantar, powerstövlar, tjocktröjor och lars uppblåsbara skoterjacka som skulle vara så himla varm och bra.
I helvete, jag darra som ett stackars asplöv på fjället och sen var min kroppsvärme så gått som slut för dagen.
Åkte skoter med lars vilket jag inte kommer göra om, bara för att jag var med så skulle han jävlas.

Annars har jag haft Britta på besök i helgen, vilket var himla trevligt :)
Fick en ny tröja av min syster som har varit i sthlm, och jag har faktiskt lyckats beställa två tröjor från internet. Jävla dyrt blev det men jag får väl försöka leva med det.

Någon som har nå tips på rolig middag?
Igår gjorde jag egna chicken Bits, och jag lyckades och jag är skitnöjd. Ska titta lite på internet om jag hitta nå roligt att äta.


What went wrong in your head?

Sitter hemma på Gullvivan idag, tänker tillbaka på mina 20 levnadsår som har spenderats i detta fina hus.
Det är städning för fulla muggar nu, själv har jag tagit mig an ett av badrummen och nu har jag lessnat.
Varför ska jag städa åt de människor som ska ta över mitt Gullvivan. - Nej du, mig kvittar det. Dom kan få bo i en grusgrop om det ska va så.

Tänkte åka in till stan idag, men jag var inte så sugen på att sitta i rissna flera timmar innan jag skulle få komma hem. Så jag spar mina hitta-på-nå-roligt-pengar tills vidare.
Följer nog med mamma till stan imorgon och hämtar dom nya sofforna.

Har försökt  mig på att beställa kläder jag vet inte hur många ggr under dom senaste dagarna.  Sitter och klickar och fyller kundvagnen och när jag är nöjd blir jag genast jättesnål och börjar plocka bort massa grejer, sen slutar det med att jag klickar bort hela fönster. Kanske inte låter som världens dilemma, men det är skitjobbigt faktiskt..

I woke up kinda early today, and something told me from that moment it wouldn't be the same

Jodå, klev upp kl 05.30 imorse och ställde iordning lite frukost. Var stensäker på att jobbet skulle ringa så jag tog en dusch och gjorde mig klar för att möta dagen! Men klockan blev sju och dom ringde aldrig.

Så, jag pysslade på lite här hemma och gick sedan upp till skogstigen.

For hem till gullvivan och hämta mer grejer. Hemsk att se huset så tomt.
- Jag vill ju inte flytta!
Men det är redan försent, dom nya ägarna flyttar in till helgen.
- Mitt älskade Gullvivan!

Trots min ångest över att släppa allt som har med Gullvivan att göra har jag vart på min givmilda sida. Skänkte min lekstuga till Lars brorsbarn och en himla massa spel och böcker fick också följa med. Gissa vilken nostalgitripp jag vart på i helgen!

Annars så har jag 20 år fyllda och jag har inte vart in på systemet än.
Firade stenhårt i lördags med ett glas vin till middagen och efter en sväng till ånge fram och back låg jag i sängen och läste kl 23.

Barbordet lånade min syster och jag tror jag är nöjd med att inte ha det.
Dom andra möblerna som ska in är mycket finare och nu har jag äntligen lite mer plats för förvaring av diverse grejer.


Told me I was beautiful and came into my bed

Det var precis vad gubben min gjorde igår, sen hade vi lite myskväll genom att bara ligga och prata om diverse grejer tills klockan blev allt för mycket. Men det var mysigt.- It's the little things!

Nu när jag ligger och läser bok på kvällarna så ligger lars och tittar i en biltidning, om han inte liggar och tittar på mig och väntar på att jag ska lägga bort boken så han kan få sitt kvällsmys. Men det ser ganska ironiskt ut. Inte vet jag, man kanske måste vara där för att förstå. På tal om bok måste jag börja se mig om efter en annan, den är snart slut.
 
Nu är jag nästan nyss hemkommen från lunch på gourme. Pappa ringde och fråga om jag hade ätit annars skulle jag infinna mig på gorume. Det var himla snällt :)


Min syster har tillängnat ett helt inlägg till mig. Vet inte om det var en hyllning eller bara ett försök till att jävlas. Hur som helst så var hon ganska söt så jag länkar vidare hennes inlägg
http://litenwiden.blogg.se/1205491707_hgt_flyger_rnen__min_.html?AD3B3244-FF7B-CD7D-B09D1EFBC01ABC47

När jag endå är inne på länkar så kan jag meddela att jag fick en länk som kommentar. Det var en länk till nåns blogg och jag förstod inte riktigt vad denna lilla människa hade i åtanke. Kanske ett tappert försök att få fler läsare?
Men alltså, inge illa menat. Men enligt mig så spelar väl inte antalet läsare nån större roll, det är väl inte riktigt det som är tanken bakom en blogg.
Men vad vet jag, jag sitter ju bara här bakom min skärm och väljer vilka jag läser. Så det är ingen mening att försöka pracka på mig nån blogg.

Nej, nu ska jag dammsuga två rum till, sedan ska jag skura 7 rum och sen är jag så gott som klar med mitt hem. Lite småfix, men det är snabbt gjort


For every light that fades, Something beautiful remains

Idag är jag iaf ledig, ska städa upp lite. Visserligen så har jag verkligen ingen lust med att städa idag. Annars brukar jag kunna tycka att det är roligt, men inte idag. Måste också försöka få undan tvätten.
Hur som helst så måste det göras, och jag hoppas att gubben min kan fixa klart hyllan han börja på igår.

Sen ska jag försöka få tag på mamma, om du läser det här mamma så kan du höra av dig till mig när du vaknar.
Hon har jobbat natt inatt, eller både dag och natt jobbade hon. Så jag vill inte vara den som ringer och väcker henne.

Jag har så mycket att göra idag så jag vet helt ärligt inte hur jag ska hinna med, så det är bäst jag lägger ner skrivandet och börjar med mina sysslor.
Men först, en rök..


Lediga dagar, är mina bästa dagar

Jösses amanda vad jag har varit flitig idag. Jag har bakat som den värsta bagarn. Trots alla mjölmoln fick jag tillslut till cupcakes, dvs muffins, sega chokladrutor, Kärleksmums och min gubbes nya favorit falsk potatisbakelse.
Dom kanske inte ser så jättefina ut med tanka på att det är slarvbitarna jag lämna hemma hos mamma ;)

Snart ska jag börja med middagen, det är ett himla stök på mig idag måste jag säga.
Men innan det kan jag bjuda på lite bilder. Fick mammas vita ljuslyckta och så här charmig gjorde den sig i mitt hem.

Det enda mitt hem saknade var whiskeyglas, men det tog min älskade mamma och köpte till mig för att jag vart så så mycket hos mommen och moffen och hjälp till med flytt och pyssel och stök..
Tack sa jag, jag hade ju gjort det gratis men dessa glas skadar inte :)


                 





......

Glömde då påpeka att jag igår halvt slog ihjäl mig. Var i nya huset och skulle riva en vägg.
Gjorde en såkallad Karatespark, väggen for och jag efter och tog med mig hatthyllan i fallen och fick den i huvet.
Så, nu har jag införskaffat mig ytterligare några blåmärken. Men det blir fint i huset iaf :)

Nu håller jag på att laga mat och gubben spacklar i köket. Nu ni, snart sitter mina nya tapeter där dom ska.
Har lyckats övertala lars om att vi inte längra ska ha barbordet, så. Är det nån som vill ha ett så har jag ett till övers. :)


Inside the walls of Riksvägen

Så var det måndag igen och jag är ledig. Tänkte jag skulle städa idag. Men jag gjorde det mesta igår kväll. Bytta gardiner och greja. Sis har tatt mammas dammsugare så jag kan inte dammsuga heller.
Tro mig, när man använt en värsting dammsugare, då vill man inte ha nå annat sen.

Men annars hade jag tänkt jag skulle ta och baka lite idag. Lovade gubben att göra fler bakelser och det skulle vara kul att ha lite annat att bju på till helgen också. Kanske man ska ta och göra en smörgåstårta också.
Nån som har nå förslag på goda kakor och sånt?

Vad vill man ha som 20-åring?

Jag har även börjat läsa en bok, "Säg det inte till någon" Det är en självbiografi om flickan Kathy. Hennes far misshandlare och utsätter henne för brutala händelser redan som 4 årig. Hon blir utnyttjad av såväl pojkar, präster och läkare. Hon skickas iväg på uppfostringsanstallter och dårhus där nunnorna misshandlar och plågar barnen och påstår att dom har djävulen i sig..

Nu ska jag hoppa in i duschen och därefter märks det vad jag hittar på..
Sen ska nog försöka ta mig hem till gullvivan tror jag.

Aldrig förr.....

Gick in i denna helg med en inställning på att vara ledig. Men som vanligt, så var inte fallet. Jobbar dubbelpass idag och tackade gladeligen nej till att jobba imorgon.

Annars har jag dom senaste dagarna spenderat mycket tid åt att hjälpa mormor och morfar flytta.
Det börjar ta form i deras nya hem och snart är det mamma och pappas tur.
Funderar på att gå ner till dom nu och se om dom behöver nån hjälp, sitter jag hemma så kommer jag somna.
Börjar jobba kl 16 igen.

Imorgon vänstas städning och jag ser nästan fram emot det :)

Everybody around

Lördagskvällen gick ju faktiskt utmärkt, har aldrig haft så lugnt på nå jobb nångång. Inte en uns av stress nån gång under kvällen. Dock blev jag stressad för att det var så lugnt. Är inte van vid att ta det lugnt.

Iaf, min arm är fortfarande svälld blå och väldigt ond. Vaknar flera ggr per natt, av den enkla anledningen att han på andra sidan sängen rullar över på armen och jag vaknar av en brännande smärta. Så det är trevligt.

Har jobbat till kl 12 idag, gick snabbt och smärtfritt. Vette tusan vad det var för fel. :)
Annars har jag städat så gott som hela lägenheten..

Dagens höjdpunkt är att mina tapeter äntligen har kommit. Ska se till att min älskade karl sätter upp dom så fort som möjligt.
Tittade också på vad jag ska ha som fondvägg. Trot eller ej, men jag hittade den perfekta fondväggen. Nackdelen är att den är väldigt dyr. Vet inte riktigt hur jag ska blinka för att få den i mina ägor.

Nu måste jag börja med maten.


each and everytime

Jaha, skulle ha vart ledig igår, men som vanligt blir man uppryckt ur sängen och måste skynda sig iväg på jobbet. Det här med att vara vikarie är ingen höjdare kan jag tala om för er.

Ikväll ska jag jobba på Tallgatan, har aldrig jobbat där förut men med tanke på att jag ska jobba med mamma så lär det nog gå bra trots allt. Det var kris på folk och snäll som jag är så ställer jag upp lite fint så här på en lördag kväll.

Gårdagen tillförde min vardag med mycket smärta och många skratt.
Slog huvet i garderobsdörrn så jag har en ond panna, ramla ner för trappen och är svälld, blå och halvt handikappad. Och inge nog med det så slog jag huvet en gång till efter det.
Eva såg skräckslagen ut när hon hörde när jag dunsa ner för trappen, men det blev ju också en hel del skratt.
Så nu sitter jag med en kudde under ena skinkan och tycker väldigt synd om mig själv..

Och som vanligt så hade jag och eva lite projekt för oss en fredagkväll medan andra är ute och dricker.
Men lika kul har vi för det. Här behövs ingen alkohol inte..

Ja, snart börjar mitt arbetspass så jag har nog egentligen inte tid att sitta här.
Men jag kan ju meddela att jag funderar på att åka in till min syster till veckan!

Till bloggens startsida

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar