För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen

Jag börja få så mycket klagomål så det är inte värt att dra ut på uppdateringen längre.

Dom senaste dagarna har jag alltså hunnit med Sundsvall, igen och även en tripp till Dollarstore. Jag gatt köpa mig en ny hårfön eftersom min dåvarande inte var speciellt pigg. - Rök och lukta mer än bränt och jag fick stränga order av Lars att genast dra ut kontakten.
Däremellen har jag växlat mellan jobb och andra nödvändigheter.

Idag tror jag det är tvättning som är av högsta prioritet.

Ny hemtelefon har jag lyckats skaffa mig, även om den för det mesta bara står så måste den ju vara fin.


Jag gav upp för längesen

Sundsvall gick över förväntan då jag inte handlade för en allt för stor summa pengar på IKEA. Dessvärre lyckades jag med att köpa en ny jacka, igen. Men man kan väl aldrig få för mycket av jackor - eller?

Annars kommer jag inte ihåg vad jag har gjort dom senaste dagarna. Klickade hem en tröja igår, och plöjde igenom fyra avsnitt av Desperate Housewives med grannen.

Får se vad dagen har att erbjuda, kanske att jag ställer mig och bakar den där förbenade Morotskakan lars tjatar om.

-

Jaha, vad har hänt sen sist då.

Jag har iaf hämtat ut färg och spackel, jag ska bara få fingrarna ur och börja. Insåg att jag faktiskt måste måla tak och lister också, hoppas på att färgen räcker annars får hämta ut mer.

Imorse kl 06:58 ringer Gimsätra och dum som jag är sa jag ja, så jag har spenderat hela dagen där vilket inte är min favoritsysslesättning. Men jag fick ju naturligtvis klä på mig och så innan jag kom. - Tack för det sa jag.

Imorgon blir det ytterligare en tidig morgon då vi styr kosan mot Sundsvall och Birsta..


Tisdag

Jag fick en kommentar av Turid här om dagen.
"Men gör du inget annat än städar och jobbar. När lever du stumpan? Vänta för fasen inte till pensionen för då har du inget att leva av"

Jo, mellan både jobb och städning har jag en glimt av livsglädje. Näe, skämt och sido. Jag bara avskyr när det är lortigt och stökigt. På tal om det ska jag ställa mig och diska alldeles snart.

Imorse hade jag mormor och morfar på besök, dom ville bara se hur jag hade fått till det här hemma. Och som vanligt tyckte dom att jag bor ruskigt fint. Precis när dom gått kom Fröken Löw över på en kopp hon också innan bussen hennes gick och hon fick då så glatt ta med sig min trasiga klocka.

....

Ja, då är det snart dags för middag och jag har inte riktigt listat ut vad det blir ännu.
Annars har jag städar färdigt, fixat tvätten, putsat fönster och lite annat småplock. 

Fick mina gardiner från Jotex idag. Inte lika lycklig som jag trodde jag skulle vara när jag insåg att inte ens gardiner som är 2.50m är lång nog till mina fönster. Väldigt frustrerande om jag får säga det själv.

Annars så har jag kommit på vad jag vill ge min bror i födelsedagspresent. Men jag behöver lite hjälp.
Om ni vill hjälpa så bli medlem gratisgen, det är så klart helt gratis och bara ni får ihop 1poäng så tackar jag så mycket för eran hjälp ;)

Måndag

Igår kväll var det ju som sagt arbete som stod på listan. Alla kändes lite väl extrema, men det gick bra och kvällen flöt på ganska fint. Skönt med en liten kvällspromenad också.

Men idag är det måndag och städdag igen, inte nog med att vilddjuret kraschade en hel lampa nerför trappen igår, imorse tog väl Lars och  klampa runt i lägenheten med sveriges lerigaste skor. - Tack, ni är väldigt omtyckta båda två..
Det positiva är ju att jag inte längre behöver fundera över vart jag vill ha lampan..

Nej, nu är det dags att börja med städningen så jag har tid fär annat idag också..


....

Fredagskvällen spenderades hos familjen Löw/Nilsson där jag och Bea fick så snällt ställa oss och laga middag till våra grisiga karlar. Fläskfilé och klyftpotatis fick det bli och inte vart det några klagomål för den delen heller.

Efter middagen tog vi med vinflaskorna och satte oss och spela super mario, jag var ganska värdelös om sanningen ska fram. Men trevligt hade vi och det är väl huvudsaken.

Annars så blev jag både ilsken och frustrerad på samma gång när dom ringer kl 21 på en fredagkväll och frågar om jag kan jobba lördagkväll. - Hallå?! Låt mig va ifred nångång. Usch... 
Självklart sa jag nej eftersom jag vart så irriterad. Jag ska jobba på furulund imorgon kväll och det räcker lagomt tycker jag.


But everybody's changing and I don't feel the same

Idag har jag inte lyckats med mycket mer än att diska och bädda sängen, men ibland behöver man inte vara så energisk.
Dammsuga var jag så illa tvungen att göra igår kväll eftersom att världens stöddigaste katt valde att riva ner en blomkruka.

Kan också avslöja nu vad det var min faster ringde om för ett tag sen, hon ville jag skulle börja sälja prylar från Perfect home, vilket jag inte ska, för vem köper en filt för 800kr.
Näe, ska jag sälja det så behöver jag nog flytta till Stureplan. - Nej tack.

Pratade med min far igår om klädkammarn, han förstod inte riktigt vitsen med att snygga till den. Men å andra sidan så känner han mig så det var fritt fram.
(Vilket hästjobb med att få ut allting och sen spackla och måla och allt som kommer därtill)

Kul är iaf att jag kan roa någons dag - Hej Morsan, fast inte min :)

I hope for the better

Idag blev det tidig morgon, bara för att se till att lars klev upp i tid så han inte missade "heta arbeten-kursen" som han har idag. Det är ju tur att han inser att han inte kan lita på sig själv

Annars har dom varit här och fixat elementen och jag hoppas det ska bli varmt nu. Även om det inte är speciellt superkallt ute ännu så tycker jag fortfarande att 14 grader inne är väldigt mycket för kallt för att man ska kunna bo som en normal människa. (Ju kallare det är ute, desto varmare ska det bli inne)

Fick också ett paket från H&M idag. Ena tröjan var väl något förstor, men jag är alldeles för lat för att orka skicka tillbaka, så jag behåller den ändå.
Nu har jag bara 4 inkomande paket kvar. :)


What if I'd been born fifty years before you

Idag var det alltså jobb som stod på menyn, men det gick bra. Blev än en gång påmind om vilken himla skillnad det är mellan Gimsätra och Tallgatan (Vet inte vad jag ska kalla det efter flytten, så därför säger jag fortfarande tallgatan)

Annars ikväll har jag ingenting planerat, ska väl mysa ner mig i soffan framför Greys anatomy.
Har även hunnit vart förbi pappa och gjort en felanmälan på elementen, men bäst av allt är nog att jag har fått hem mera ljus idag.

Grattis till syrran som har gått klart skolan och är numera titulerad som USKA. Bra jobbat Sis..

Förmodligen ska gubben lägga nytt golv i kläkammarn, skulle också vilja fixa till väggarna där. Men det behövs en hel del spackel för att det ska bli acceptabla väggar där inne innan jag ens kan börja fundera på färgval.  

The one thing I did wrong

Nu är det städat och rent igen, härligt. Nu är det bara mig själv som måste fixas.
Ska väl kanske gå iväg med tvätten till mormor sen också, även hämta hem det som har tvättats.

Förövrigt så kräktes mitt lillhjärta imorse, men ytterst lite. Hon hade fått en bit torrfoder i halsen stackarn.


The kind of girl thats gonna smash your head lights

Det blev trots allt en promenad igår, en 2½ timme lång sådan.
Var bl a upp till kyrkan och tände ljus hos våra respektive, tänk att det snart har gått 2 år sen farmor gick bort.

Väl hemma tog vi en kopp kaffe och jag var så illa tvungen att ta värktabletter. Det är verkligen inte populärt för att vara ute och gå när det är kallt ute eftersom jag får så fruktansvärt ont i både fötter, knän och ben. Men idag är värken borta och jag ska snart börja städa.

Men först ska jag ha mig lite frukost.


The wind is raging from the coast

Blåser fortfarande och det känns egentligen inte alls så lockande med en promenad. Men jag får se vad det blir.
Middagen är äten och disken är diskad och Stefan var dagens matgäst.

På onsdag väntas mera jobb, men denna gången på Tallgatan. Så det känns lite bättre.
Just nu sitter jag och smaskar på min Ben & Jerry's, fick ingen glass sist jag skrev om det så jag tyckte det var dags för det nu..


.

Ryktes upp ur sängen imorse när telefonen ringde och det var Gimsätra som behövde folk. Hela kroppen skrek nej men jag sa ja. Men det var bara ett kortpass så det gick trots allt bra.

Idag blir det Tacopaj till middag, ska gå iväg på affärn om en liten stund. Har lovat att ha maten färdig tills gubben kommer hem, han ska ju trots allt förhoppningsvis bli av med Venton idag..

Det vart ingen promenad igår, får se hur vädret är ikväll så kanske vi går ut och går en sväng.

Östersund

Tråkigaste dagen på hela veckan och jag har lyckats gjort den inte alls så tråkigt eftersom jag har piggat upp dagen med lite shopping. Var in på IXO och där blev jag ju såklart fattig av att bara titta. Började lasta i vagnen men kom sen på mig själv och lastade ur alla fina prylar och gick ut från affären med enbart en jacka, men det var 700kr bara det.

Var aldrig ner på stan nånting utan vi höll oss i trakterna kring Lillänge och jag lyckades få med mig tillräckligt från både IXO, Jula, Lindex och djuraffärn.
Sist vart det Kvantum, tänk om ICA här hemma kunde få lite uppdatering och vara lite mer som Kvantum, ja då kanske t om lars skulle vilja följa med mig på affärn.

Annars så blir det en lugn kväll, ska kika på Ensam mamma söker och käka Ben & Jerrys half baked glass - yummie.
Men jag är lite sugen på att gå ut och gå, kanske ska ta och höra vad grannen min har för sig.


...




Synd att det var så trist väder igår annars hade det blivit lite fler bilder till mitt album, men det fick så lov att bli inomhus-bilder. Här är iaf våra förlovningsringar som såklart ska få bli förevigade i mitt fotoalbum.


Oh no baby

Inte allt för många timmars sömn inatt heller, men jag tog igen dom nu på morgonen. Tänkte kliva upp kl 7, men svor lite tyst för mig själv att jag banne mig skulle ligga kvar. Och så fick jag lite extra sömn fram till kl 10.

Idag kommer sis hem, eller ikväll. Så henne lär jag väl inte träffa förän imorgon. Funderar på om jag ska börja fixa ihop lite med bilderna till albumet idag, även om albumet inte kommer förän ikväll.
Och jag undrar om jag ska be min syster leka lite fotograf åt mig ;)

.....

Råkade slumra en timme på soffan förut, men en extra timmes sömn tackar jag inte nej till idag. Grått och regnigt.

Måste ta tag i balkongen och göra den klar för vintern. Slänga sönderfrusna blommor och så.
Nu när jag tänker till lite så skulle jag ha fått ett nytt "staket" till min balkong nu under vår/sommar- nångång. Men det har jag inte fått.
Får ringa pappa och klaga, och göra en felanmälan om att mina element behöver luftas.


Tidig morgon

Har varit vaken största delen av natten, vilket självklart är lite jobbigt. Får hoppas på att det inte är början på en peridod av sömnlöshet igen. Ändå klev jag upp kl 7 och jag har inget bra svar på varför.

Idag vet jag inte alls vad jag ska hitta på förutom att rengöra fläkten i köket.
Annars sitter jag och kollar på "Vakna med the voice".


In the back of my head

En ny dag och nya möjligheter.
Det regnar, men jag har ändå inga större planer för dagen.

Igår kom mitt scrapbook-paket och imorgon får jag lite mer av min syster som kommer hem.. Måste se till att skicka iväg lite kort på framkallning, har ju hittat en del sidor här på internet så jag kan få bilderna så gott som gratis.

Min "faster Ingela" ringde för en stund sen, hon är bra rolig hon. Tänker inte gå in på vad hon sa, iaf inte nu. Återkommer med det. Men det handlar om min stora passion här i livet, nämligen heminredning. Spännande - Jag vet :P

(Nu har t om en frisörska frågat om jag har löshår, det är ungefär standardfrågan i mitt liv och det börjar bli uttjatat)


Till bloggens startsida

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar