If you can handle it

Jag är väldigt sugen på att åka till Västergråsjön och bada. Det är jättemysigt att vara där, ännu bättre att det är inte så många som vet om att det finns. Så man får alltid vara för sig själv. :)

Måste försöka lura iväg han jag bor med dit. Vet inte om han har varit där nångång faktiskt. Det är typ familjen widéns ställe ;P

Our song

Vilken härlig dag och jag har vart ledig, grillning hos mamma och pappa på skogsstigen. Himla gott.
Imorgon kommer syster hem, men eftersom jag jobbar kvällen så kommer jag nog inte se så mycket av henne.

Träffade på Gunnel utanför affärn idag, jag tycker om Gunnel. :)
Undra hur länge dom stannar här innan dom beger sig ner till fjollträsk igen?

Fick present av momma och moffa idag, en förlovningspresent. Fast den var nog mer riktad till eftersom det var en elvisp.
Jag har nämligen ingen, och jag tyckte det var jättebra. Fast Lars tyckte också att det var bra. Då får ju han mer godsaker när jag slipper stå och vispa för hand :)
Förövrigt så är mina händer väldigt onda idag, vet inte om det har med värmen att göra eller om det bara är en sån dag.
Blir iaf väldigt svälld när det är för varmt.


Goodiebagtävling! Värde över 20 000:-!



Nu är det äntligen dax för den STORA Goodiebagtävlingen, värdet är på över 20 000:-!! Här kan ni se det mesta som ingår!!

"Jag är med och tävlar om en riktigt grym goodiebag hos Maria som har ett värde på över 20 000:-, Se till att vara med och tävla du också, den pågår t.o.m. den 31 Augusti 2008", De som sponsrar med priser är:

Lustjakt, Underkläder från Korsetten, KLOCKOR.NU, Rosenserien, Kleio, Solbrillor, Beautyinsideout, Coolstuff, Mirandashop, Textilboden, Tidningsmetropolen, Misterbling, ECCENTRICIntimprylar, Vild design, Tid & Lust, Evince Cosmetics, Guam Cosmetics, Rapunzel, Bergarelaxen, Limestore, PUSS.SE, Hud & Kosmetik, Joys4us, Barnparadiset, Bodylotion.se, Tarahumana, WellneswebshopPharaons
SMINK.NU
Efashion
Lepigen
Bodystar
Tävlingen har också ett 2.a pris i form av dessa skor från JiFashion4U:
 (Vinnaren av skorna väljer storlek, vill ni hellre vinna skorna så skriv det)


Början på nånting nytt

Hemma efter ytterligare en jobbarkväll, ikväll behövde jag inte göra så gott som allt själv. Irritersamt det där när folk springer omkring och försöker se upptagna ut.

Iaf, Nu kan jag avslöja vad ett av paketen jag väntat på innehöll, - Ringar!
Jag och Gubben har alltså förlovat oss. Vi har tjuvstartat vår förlovning, datumet är satt den 26 Juli. Men eftersom ringarna kom idag, och varken jag eller Lars ville vänta med att ta på oss dom.
Fick ett par skor av mamma idag, hon sa jag fick dom som "förlovningspresent" :)

Imorgon börjar jag kl 07.00, skönt att ha kvällen fri imorgon. Det är trist att jobba kvällar, speciellt när det blir många.
Annars har jag faktiskt invigt vår popcorne maskin som har stått orörd hur länge som helst nu..



Have a nice day

Lugn morgon än så läge. Har inte gjort några större ansträngningar. Har skrivit nota till gubben så, förhoppningsvis finns grejerna hemma ikväll när jag kommer från jobbet.

Ska nog ta och städa väskan, det börjar bli så mycket rat i den. Onödig vikt :)
Funderar på att gå upp till mamma och pappa. Hoppas på att beställningen kommer snart. Lars blir tokig på mig snart, det är 3:e beställningen på kläder den här månaden :)

Sen har jag två beställningar till på väg hem, men inte med kläder. Utan lite annat smått och gått.
Den ena har jag inte ens berättat om för Lars, det blir en liten överraskning :)

......

Den gångna helgen har varit relativt lugn. Var en sväng på Stavredagen och kika, men ingenting som föll mig i smaken, förutom mitt drömhus då.
Middag i finnäs med lars släktingar, god mat och trevligt sällskap. Söndagen spenderades hos mamma och pappa då även farfar kom på middag. Han börjar nästan kännas som en farfar nu. Men det har tagit honom iaf 26 år..
Jag önskar han kunde ha funnits där iaf under mina 20 levnadsår, då hade jag kanske inte känt mig så sårad av Olle.
Men jag är en erfarenhet rikare och det var väl ungefär det enda positiva med den historien.

Har nu varit 3-dagars ledig och det har verkligen inte varit fy skam.
Har annars hunnit med att fixa naglarna, fått fotvård av mamma och blommorna mina har jag friserat lite.
Plockat och stökat en hel del, nya högtalare är på plats i vardagsrummet.

Har också hunnit med att gå på ljusparty hos faster Ingela, kunde inte hålla mig från att handla. Lars han suckar, men jag är glad :)

Nu ska jag bara lägga mig i soffan och andas ut för imotgon är det jobb igen.


That was my moment

Snart är arbetsveckan slut, jag jobbar kvällen ikväll, börjar kl 13. Ganska skönt att få sova ut efter gårdagens sömnlösa natt.  Fast egentligen tycker jag inte om att jobba kvällen, då är det ju meningen att man ska vara ledig.

Igår fick jag order om att slänga ihop en äppel&Kanel paj tills gubben och Andreas kom hem. Sagt och gjort. Jag som inte brukar tycka om äppelpaj, men den vart faktiskt ganska god. :)

Nu ska jag diska, sen ska jag ta och klä på mig och fixa till mig lite.


It can't be taken away from you

Lediga dagen nr 2. Råkade försova oss lite imorse. Eller vi, Lars. Jag ruskade i honom och sa åt honom att kliva upp där runt 06.15.. Sen somna jag om sen den slagna hjälten jag är. Tro inte att han gjorde nån större ansträngning till att vakna.
kl 8 vaknade jag andra gången och det vart det fart på honom. Han är ganska söt när han blir arg på sig själv :P

Jag undrar just hur det kommer gå när jag åker bort en vecka. Jag tänker då inte ringa och väcka honom när jag är på semester. 
När jag bodde i stan var det okej, men inte nu när jag kommer vara i ett annat land. Lite ekonomisk måste jag vara.

Har inte gjort allt för mycket idag, var upp till mamma och pappa en sväng. Mammas avlägsna släkting, kusin Marie är här och hälsar på..
Nu ska jag ringa gubben min och säga åt honom att det är dags att åka på affärn.

Då var det bokat




12 september kl 10.00 lyfter planet och jag får njuta av en veckas semester med all inclusive.

You don’t have to look up at the stars

Lugn dag än så länge. Har plockat undan lite, diskat och bäddat. Kanske drar fram dammsugarn senare ikväll. Nu ska jag bara njuta av att vara ledig.
Sitter och funderar på vad jag ska hitta på till middag, vill göra nånting roligt och gott. Får se vad gubben min säger när han kommer hem.

Nya kylskåpet är iaf på plats och jag är nöjd. Innan hade jag ett mindre skåp, men nu fick jag ett fullstort. Och eftersom kylskåpet är som inbyggt så fick vi ta fram sågen igår kl 23. Jens mena på att jag var chefens dotter och det var bäst jag fick som jag ville.

Gotta er i min olycka

Helvetes veckan är över, är nu ledig i två dagar. Kom hem från jobbet ikväll och börja diska och stöka undan efter min inte allt gör goa karl som lagat middag här hemma. Tror jag ska skicka han på en liten kurs i hur han plockar undan efter sig.

Inte nog med det så upptäckte jag väl att frysen inte fungerar längre. Lyser rött och droppa vatten. Vissa grejer hade redan börjat tina. Ringer pappa och fråga vad som är på tok och han ber mig ringa jouren. Jodå, så nu är Lars och Jens och ska hämta en ny kyl&frys.
Himla trevligt så här på söndag kväll. Lagomt trött efter veckans gång. Så som jag nämnde ovan.

- Ni kan gotta er i min olycka!

I'll take the life you've given me

Nästan nyss hemkommen från jobbet och börjar jobba igen imorgon kl 06.45. Jag är så lycklig att allt löst folk utan folkvett är ute och ränner ikväll, spelar musik på gourme och lever rövarn helt enkelt. Själv ska jag låna gubbens peltorkåpor och dra täcket över huvet...

Fick hem mina ljus nu ikväll, så nu har jag ännu mer att elda upp. Har ju hur mycket som helst nu.

Lyckades väl krascha ett glas på jobbet och en stund efter det så tappa jag ut en stor mugg med oboy. Så det blev till att skura. Jag är så less på att allt bara far ur händerna på mig. Det finns inte en enda sort av mina finglas som jag inte har lyckats förstöra, inte vanliga glas och tallrikar för den delen heller. Jag ska börja ha klister i händerna.

Nej fy, jag är så less på allt vad jobb, leder och smärta heter så fy. Och dessutom har jag fått tillbaka spöket i muren.
Det låter lite konstigt därifrån då och då..


You know the secrets I could never tell

                                         Sängkammartjuven anhållen för stöld
Den sedan tidigare kände så kallade sängkammartjuven har gripits av polisen i östra Jämtland misstänkt för stöld av plånböcker.

Det var vid lunchtid på måndagen som mannen greps när han var i full färd att stjäla plånböcker på en campingplats i östra Jämtland.
Mannen, som är i 50-års åldern, går sedan tidgare under smeknamnet sängkammartjuven eftersom det tidigare varit lite av hans specialitet att gå in i olåsta bostäder och stjäla. Enligt Östersundpolisen är han ett sedan länge känt namn.
Under måndagkvällen hölls förhör med mannen och beslut togs om han skulle anhållas.
 
 


- Skönt, då slipper jag ha honom kutandes runt knutarna. Frågan är ju om frugan tar över?!

And when I'm quiet you break through my shell

En dag till sen har jag en ledig dag. Skönt. En positiv grej är att mamma har bytt så jag jobbar med henne på fredag kväll. Det blir trevligt..  Enda ljuset i allt mörker av jobb är att jag vissa dagar kan jobba med mamma. Men hon går på semwster till helgen...

Ska iaf ut och kika på cruisingen med Eva en sväng på lördag. Jobbar kvällen på söndag så det är ju ingen panik om jag skulle råka på och somna senare än vanligt, är ganska så van vid att ligga vaken mest halva nätterna. Så trött är jag för jämnan iaf. :)

Idag var jag och gubben iväg och köpte ny bil, en familjebil. En som jag slipper skämmas över ;)
Vi råkade få med en skiva på vägen hem. Jag satt och digga och lars skratta lite gott åt mig..
Han är iaf och tvättar bilen nu,men jag tyckte jag gjorde större nytta hemma.

Fick ett sånt sug efter kalaspuffar förut idag, men mjölken här hemma är slut och ingen fanns det på macken heller.
Så jag fick bli utan.


Are you brave enough to figure out

Två timmar kvar tills jag ska iväg, vill inte. Kom på att jag kan ju faxa in brevet från arbetsförmedlingen. Då slipper jag prata med dom också :) Får göra det när jag kommer upp på jobbet.

Ska snart gå och bädda ihop sängen, kanske diska innan jag går..

Igår morse fick jag iaf beskåda sängkammartjuven och hans fru när dom försökte ta sig in i grannhuset.
Jobbigt att man ska måsta låsa om sig hela tiden. Men jag vill då  inte ha nå besök av den karl när jag är själv hemma.

You're making something out of nothing

Idag har vi varit i stan och storhandlat. Höll mig nätt och jämt inom ramarna av min budget på 1500kr. Men nu är skafferi, kyl och frys uppladdat och jag får knappt in en pryl till.
Men jag är tacksam för jag vet att min lilla sötnos inte är så förtjust i att gå på matvaruaffärer. Själv tycker jag det är jätteroligt att få gå och kika och hitta nya saker..

Har också hunnit med att städa här hemma. Vi drog fram soffan och jag kan tacka gudarna för att ingen annan var här hemma, för gud hur det såg ut. :)  Gubben hjälpte mig att dammsuga trappen, himla snällt eftersom jag får nog ont i händerna bara av att hålla i slangen. Dubbel smärta om jag ska hålla i både dammsugare och slang :)
Men nu är det rent och fint och gardiner i vardagsrummet bytte jag igår.

Ikväll ska jag nog bara mojsa ner mig, imorgon börjar återigen en ny arbetsvecka och jag är bara ledig en dag av sju.
trist.


I'm in deep dept, without you I wouldn't survive

Jävla skit. Jag har totalt glömt bort mitt användarnamn till arbetsförmedlingens hemsida. Jag har fått nå fågor på posten som jag visst måste lämna in innan måndag. Tänkte jag kunde fixa det via internet ( för jag vägrar gå dit. Dom är ju förståndshandikappad på det där stället) men när den där skitsidan inte ens kan skicka nå påminnelsemail så var ju det mindre lätt.
Jag fick ett nytt lösenord, men va fan gör det när jag inte har nå användarnamn.. Har jag inte sagt det nog många ggr så säger jag det igen. Jag hatar arbetsförmedlingen.
Ringa tänker jag då inte göra, sist jag ringde fick jag prata med en mindre begåvad människa som inte ens kunde prata svenska. Han fatta inte vad jag sa, och jag fatta då fan inte vad han sa..
Nej fy vad jag är less på allt jävla onödigt skit.

In på trevligare saker.
Jag och gubben åt middag på jämtkrogen med Eva och Persson igår.
Beställde fläskfilé som inte alls var något att skryta om och jag och eva hade lite hyss för oss.
Senare åkte vi alla fyra upp till sösjö och där blev vi kvar till kl halv två.
Kissnödig, trött och frysen var jag överlycklig över att äntligen få komma hem. Somnade ovaggad och vakna lika trött imorse.

(Kan också meddela att jag faktiskt är ledig hela helgen)


I'm not ever alone, you're not ever alone




Titta vad som har kommit fram, var upp till stugan här om dagen.
Är det inte min fina gamla flakcykel så säg ;)

(Sis, jag råkade låna bilden lite)

Those eyes cannot ever lie

Så var den en ny dag. En solig och fin dag. Även fast jag gillar hösten bäst så är jag glad att det är fint väder istället för slasket vi haft till sommar..

Gubben och jag hade en liten mysmorgon imorse eftersom han var tvungen att uträtta vissa ärenden kl 9. Så han börjar jobba senare idag. Vaknade till av att han skratta åt mig. Råkade visst prata lite i sömnen, pratade jobb.. :)

Funderar på att göra pappas bästa macka, då borde mannen i mitt liv bli glad. :)

You brought my life back

Nu är jag hemma igen efter en, faktiskt smärtfri kväll. Som vanligt var det lugnt på jobbet. Berättade om min stora plan i livet för Britt-Inger och hon har många ggr tänkt samma sak. Kan ju bero på att vi faktiskt tillhör samma släkt :)

Imorgon är min lediga dag, ska gå till momma och hämta igen tvätten och umgås en stund. Annars ska jag nog ta och städa lite här hemma. 

Gubben min är och fiska, men han är nog kanske ingång om ett tag. Själv ska jag ta och gå ut på balkongen och tända lite ljus. 
Mormor och morfar tyckte iaf att min balkong såg jättefin ut. :)  


The heart is pumping for my life
the mind is happy and I,
I will love you 'til the day I die

memories of the fun

Skönt med sovmorgon idag, har visserligen suttit uppe ett bra tag redan, men jag ska ju iväg och jobba kvällen sen.
Nu är det inte lång kvar tills vi åker på vår lilla semester. Det kommer bli himla skön.

Ringde telia igår för att höra om min faktura verkligen stämde eftersom den var dyrare än vanligt. Efter 40 min i telefonkö kommer jag fram till nån jävla skåning och jag fattar halv sju av vad hon säger. Så jag utgick ifrån att det stämde.

Nu ska jag ut på min mysiga balkong och därefter slänga mig i duschen. Ska nog gå till mormor och morfar lite senare..


Till bloggens startsida

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar